Trei români au tăiat un copac de 40 de metri, care a căzut peste o maşină care circula pe o şosea din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pagubele produse maşinii peste care a căzut copacul se ridică la 17.000 de euro. FOTO
Facebook/ Freiwillige Feuerwehr Braunlage
Pagubele produse maşinii peste care a căzut copacul se ridică la 17.000 de euro. FOTO Facebook/ Freiwillige Feuerwehr Braunlage

Trei români au fost pe punctul de a ucide un şofer german, după ce au tăiat un copac de 40 de metri, pe marginea şoselei.  Arborele a căzut pe şosea, pe capota unui autoturism care circula pe drum şi care a fost efectiv rupt în două, relatează portalul administrativ al regiunii Sachsen Anhalt.

Joi, în jurul orei 15.00, trei români au doborât un copac înalt  de 40 de metri, pe marginea Bundesstrasse 27, lângă Mandelholz.

Doi dintre cei trei români au fugit în pădurea de lângă şosea imediat după ce au văzut ce au putut să facă. Şoferul care a suferit un şoc a sunat imediat la numărul de urgenţă, iar poliţiştii, ajutaţi de pădurarul din zonă, au reuşit să-i găsească rapid pe fugari, potrivit Libertatea.ro.

Toţi românii au fost arestaţi şi plasaţi în custodia poliţiei, împotriva lor deschizându-se o anchetă fiind acuzaţi de acţiuni periculoase în traficul rutier.

Ulterior, după ce au plătit o cauţiune, cei trei au fost eliberaţi. Pagubele produse maşinii peste care a căzut copacul se ridică la 17.000 de euro.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite