Trei români sunt în stare gravă după ce un microbuz s-a răsturnat pe o autostradă din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la locul accidentului FOTO thisishampshire.net
Imagine de la locul accidentului FOTO thisishampshire.net

Un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă din Marea Britanie, trei persoane fiind grav rănite în accident, relatează presa britanică.

Potrivit BBC, accidentul a avut loc miercuri dimineaţă în zona Old Basing, pe Autostrada M3, care face legătura între Londra şi oraşul Southampton (sud).

Şoferul microbuzul, în care se aflau nouă turişti români, a pierdut controlul asupra vehiculului după explozia unei anvelope, potrivit Mediafax.

Microbuzul a pătruns pe contrasens rupând balustrada de siguranţă şi s-a răsturnat. Doi pasageri au fost aruncaţi din maşină din cauza impactului.

În total, trei români sunt în stare critică, a comunicat poliţia din regiunea Hampshire. Celelalte şase persoane, inclusiv doi copii, au suferit răni moderate. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul General din Southampton. 

Numeroase ambulanţe şi elicoptere s-a deplasat la locul accidentului, anunţă site-ul publicaţiei Little Hampton Gazette.

Traficul este blocat pe un sens în zona producerii accidentului, iar şoferilor li s-a recomandat să evite acel segment de autostradă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite