Trei persoane au fost rănite în Capitală după ce au plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în zona Podului Ciurel din Capitală Foto fanatik.ro
Accidentul s-a produs în zona Podului Ciurel din Capitală Foto fanatik.ro

Trei persoane au fost rănite vineri, în Capitală, după ce autoturismul în care se aflau a căzut în râul Dâmboviţa, în zona Podului Ciurel. Cei trei au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, citat de Mediafax, în autoturism se aflau un bărbat şi două femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani.

La faţa locului au ajuns două ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare şi o echipă de scafandri.

Conform oficialului ISU, victimele au fost scoase din apă, acestea fiind conştiente, dar aflate în şoc puternic, din cauza impactului.

Victimele au fost transportate la spital, iar faţa locului va fi adusă o macara, pentru a scoate autoturismul din albia râului.

Citiţi şi: 

Accident cu trei răniţi în apropiere de Constanţa. Un BMW a întors neregulamentar şi a fost lovit de o altă maşină

Trei persoane au fost rănite vineri după amiază după ce două maşini s-au ciocnit la intrarea în localitatea Valu lui Traian. Şoferul unui BMW a vrut să întoarcă pe linia continuă, maşina sa fiind lovită de un autoturism care circula regulamentar în aceeaşi direcţie de mers. La faţa locului au fost trimise trei ambulanţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite