Trei elevi de la Colegiul „Grigore Moisil” din Capitală, răniţi după ce un calorifer a căzut peste ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre elevii răniţi au fost duşi la spital FOTO Arhivă Adevărul
Doi dintre elevii răniţi au fost duşi la spital FOTO Arhivă Adevărul

Trei elevi de la Colegiul „Grigore Moisil” din Capitală au fost răniţi la mâini şi la picioare, vineri dimineaţă, după ce un calorifer s-a desprins şi a căzut peste ei. Doi dintre aceştia au fost duşi la spital şi o fată are piciorul în ghips, însă nu a suferit o fractură. În urma incidentului, Inspectoratul Şcolar a cerut să fie verificate şuruburile de prindere de la toate caloriferele liceului.

UPDATE: Contactat de "Adevărul", inspectorul şcolar Marian Banu a declarat că elevii nu au fost răniţi grav, o singură fată are piciorul în ghips, însă nu este vorba de o fractură. "Se pare că s-a umblat la şuruburile care fixau caloriferul, astfel că am dat dispoziţie să fie verificate, în tot liceul, conductele, caloriferele şi şuruburile de prindere", a spus Banu.

UPDATE Inspectoratul Şcolar va analiza incidentul de la Liceul "Grigore Moisil" după ce va primi raportul de la şcoală, din primele informaţii rezultând că, în pauză, câţiva elevi s-au urcat pe calorifer, iar acesta s-a desprins din perete şi le-a căzut pe picioare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISMB.

Marian Banu a declarat că incidentul a fost anunţat la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti de către reprezentanţii şcolii. "Dacă este cazul, în funcţie de rezultatele cercetării, vom lua măsurile necesare", a afirmat Banu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, trei copii au fost răniţi după ce un calorifer s-a desprins de peret şi i-a lovit.

Doi dintre ei au fost transportaţi, cu o singură ambulanţă SMURD, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. 

Cel de-al treilea copil a fost preluat de rudele sale care nu au dorit ca acesta să fie dus la spital.

Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 la ora 9.45.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite