Tramvai atacat cu focuri de armă pe Şoseaua Viilor, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incident a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 10, într-un tramvai de pe linia 7, care se deplasa pe Şoseaua Viilor, către Şoseaua Progresului din Capitală.

UPDATE "În această dimineaţă a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Şoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului - traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea. Cercetările sunt efectuate de Secţia 18 Poliţie, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase", a comunicat Politia Capitalei.

      ********************************************************

Împuşcăturile au fost raportate prin apel la 112. Potrivit primelor informaţii, un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcţia tramvaiului. Un proiectil a intrat pe un geam şi a ieşit pe geamul din partea opusă.

Nu au fost călători răniţi în urma incidentului, arată digi24.ro. Mai multe echipaje de poliţie au sosit la faţa locului, iar agenţii au demara cercetările.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite