Trambulină pentru un interlop mărunt: cine este barbugiul fără cazier care l-a ucis pe şeful clanului Duduianu, Emi Pian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emi Pian a fost ucis de un interlop fără cazier  Imagine: Facebook
Emi Pian a fost ucis de un interlop fără cazier  Imagine: Facebook

Liderul Clanului Duduianu – Florin Mototolea, zis Emi Pian – a fost ucis de un tânăr barbugiu fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe. Surse apropiate anchetei au declarat pentru „Adevărul” că autorul crimei este un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut.

Richard Emanuel Gheorghe este în prezent internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, unde medicii urmează să îl opereze. Tânărul a fost bătut crunt de membrii clanului Duduianu, după ce acesta l-a înjunghiat cu un cuţit pe liderul lor.

Dovadă că până să îl omoare pe Emi Pian tânărul de 26 de ani nu a avut nicio problemă cu legea o arată faptul că numele lui nu apare pe portalul instanţelor de judecată.

Fapta comisă în noaptea de luni spre marţi îl va scoate cu siguranţă din anonimat şi îi va aduce o condamnare pentru crimă, dacă se dovedeşte că a intenţionat să îl ucidă pe Emi Pian. 

Emi Pian, ucis de un anonim în lumea interlopă

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit marţi dimineaţă, în urma unui conflict iscat între el şi Richard Emanuel în timpul unei partide de barbut care a ţinut toată noaptea. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţa Poliţia Capitalei.

Clanurile Rinu, Caran şi Duduianu, creditori ai lui Mihail Vlasov

Richard Emanuel Gheorghe era un apropiat al Clanului Rinu, cămătarii care îl împrumutau cu bani pe fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, la rândul său un împătimit al jocurilor de noroc. 

În 2014, Mihail Vlasov a şi „dat cu subsemnatul” în faţa anchetatorilor într-un dosar ce cămătărie în care erau implicaţi cei din clanul Rinu, Duduienii şi interlopii din clanul Caran. 

Parchetul Capitalei arăta la vremea respectivă că la cămătarii din cele trei clanuri apelau împătimiţi ai jocurilor de noroc care aveau nevoie de bani pe perioade scurte.

Printre ei s-a numărat şi Mihail Vlasov, fost şef al CCIR. Profitul era uriaş, deoarece dobânda minimă era de 10% pe zi sau cotă din câştig.

Liberalul Mihail Vlasov avea calitatea de parte vătămată în celebrul dosar al clanurilor de interlopi „Duduianu” şi „Caran”, acuzaţi că dădeau bani cu camătă unor amatori de jocuri de noroc.

Citeşte şi:

Tatăl interlopului Emi Pian a făcut infarct în puşcărie, după ce a aflat de decesul fiului său

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite