Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Bucureşti şi a ajuns la Poliţie. Rezultatul aparatului etilotest şi explicaţia fostului preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Ruxandra Nitescu
FOTO Inquam Photos/Ruxandra Nitescu

Traian Băsescu, a provocat un accident în Sectorul 2 din Bucureşti. Fostul preşedinte a mers la poliţie pentru a anunţa accidentul şi a declarat:  „Am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o”.

Surse din Brigada Rutieră au precizat pentru Ştirile Pro TV că fostul preşedinte ar fi acroşat, de fapt, o maşină parcată.

Imediat după ce a acroşat oglinda maşinii parcate, fostul preşedinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul maşinii în care îşi cere scuze pentru cele întâmplate. Ba chiar a lăsat un număr de telefon la care utilizatorul maşinii să îl contacteze pentru formalităţile de înţelegere amiabilă.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Uşoare ca să raporteze tamponarea. Era obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore, scrie Ştirile ProTV.

El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0. Totuşi, riscă să fie sancţionat cu 3 puncte de penalizare şi să primească o amendă de 590 de lei dacă victima se va prezenta şi ea la Biroul de Accidente Uşoare.

Dialogul între un reporter şi Traian Băsescu:

Reporter: „Ce s-a întâmplat?”

Traian Băsescu: „Ce să se întâmple, am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o.”

Reporter: „Doar atât?”

Traian Băsescu: „Dar ce voiai, mai mult?”

Traian Băsescu are un Ford B-Max din 2012, fiind prima ieşită pe linia de fabricaţie de la Craiova. El nu este la primul accident de circulaţie. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat din neatenţie o maşină care oprise în faţa lui, pe bulevardul Regina Elisabeta. Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite