Tragedie pentru o familie de români din Spania. O tânără şi-a găsit morţi, în casă, părinţii şi fratele

Tragedie pentru o familie de români din Spania. O tânără şi-a găsit morţi, în casă, părinţii şi fratele

Foto: Arhivă

Trei membri ai unei familii au murit în zorii zilei de sâmbătă, în locuinţa lor din Catarroja, Spania, din cauza unei posibile intoxicaţii cu monoxid de carbon. Victimele sunt doi cetăţeni români, soţ şi soţie şi fiul lor de 18 ani. Vestea a fost dată chiar de fiica celor doi, care a descoperit cumplita tragedie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vecinii şi prietenii acestei familii de români, povestesc că ei locuiau în Catarroja de aproximativ 20 de ani, potrivit EFE.

Conform La Razon, autorităţile au fost anunţate, sâmbătă, în jurul orei 02:30, când fiica celor doi care s-a întors acasă.

Pompierii s-au deplasat imediat la casa situată în Plaza de la Región, dar din păcate era prea târziu.
 
Cele trei persoane şi animalele lor de companie, un câine şi o pisică, nu au mai putut fi salvate, fiind deja decedaţi din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.
 
Din primele informaţii, fumul gros s-ar fi format din cauza unei arderi necorespunzătoare a sobei.
 
Vecinii au povestit că românul lucra ca mecanic, iar soţia sa era menajeră, şi că familia nu se baza pe ajutor social din partea municipalităţii.
 
Primăria Catarroja a anunţat că este la dispoziţia rudelor celor decedaţi, pentru a ajuta cu cele necesare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările