Drama unei femei de 53 de ani. Şi-a ucis fiica bolnavă psihic după care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica femeii avea 28 de ani şi era bolnavă psihic FOTO Adevărul
Fiica femeii avea 28 de ani şi era bolnavă psihic FOTO Adevărul

Drama unei femei de 53 de ani din Capitală a ajuns, luni seara, în punctul culminant. Acesta şi-a luat viaţa după ce şi-a omorât fiica de 28 de ani care era bolnavă psihic şi imobilizată la pat. În plus, familia femeii urma să fie evacuată după ce apartamentul în care locuia fusese retrocedat. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de soţul mamei-criminale.

Când a ajuns acasă, bărbatul şi-a găsit fiica ştrangulată în dormitor, iar în podul locuinţei a găsit-o pe soţia sa, spânzurată. Vecinii spun că tânăra era bolnavă psihic încă de la naştere, iar mama nu mai lucra pentru a o putea îngriji.

„Avea o fată cu handicap, cu probleme psihice şi nu şi-a găsit rezolvarea nicăieri în această ţară. Mama o îngrijea, era devotată. Ea a ieşit din toate serviciile pe care le-a avut ca să stea cu această fată, era dedicată ei, de trei ani stătea în casa ca să aibă grijă de fată”, povesteşte o vecină. 

Tot vecinii spun că în ultima vreme se plângea că nu mai are putere s-o îngrijească pe fată şi că nu reuşeşte să o interneze într-un spital specializat.

„Am vorbit cu ea pe 15 noiembrie şi se plângea că nu reuşeşte să o interneze pe fată. A internat-o la Spitalul 9 şi a luat-o de acolo în comă. Nu ştia ce să mai facă”, mai arată vecina femeii.

Mai mult, vecinii spun că zilele trecute la uşa femeii a venit un executor judecătoresc care a anunţat-o că urmau să fie evacuaţi. 

„Ea zicea că nu mai poate, că se omoară şi că nu mai rezistă. Şi cu casa zicea că trebuie să vină executorul judecătoresc, nu ştiu. Are acte la primărie pentru o altă casă, dar nu le-au dat nici până acum. E o situaţie gravă”, spun vecinii.

La faţa locului a fost găsit şi un bilet de adio. „A scris că s-a săturat de atâta nebunie, că fata urlă, ţipă. A zis că s-o ia Iadul, nu mai rezistă, iertare nu şi-a cerut, m-a scăpat de două cruci", a povestit imediat după tragedie şi soţul femeii.

După primele cercetări, criminaliştii spun ca mama şi-ar fi omorât fiica, apoi şi-ar fi luat şi ea viaţa. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. Anchetatorii spun că deocamdată nu sunt suspiciuni că femeile ar fi fost omorâte de o altă persoană, dar investigaţiile continuă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite