UPDATE Traficul rutier de pe DN1 a scăzut. Circulaţia nu mai este deviată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul Naţional 1 a început să se aglomereze, joi , în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Sutele de turişti care au petrecut Revelionul la munte au început să plece spre Bucureşti şi Ploieşti. Oficiali de la Poliţia Rutieră avertizează că este aglomerat şi pe sensul spre Valea Prahovei.

UPDATE 16:45 - În judeţul Braşov, începând cu ora 16.35, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru că intensitatea traficului rutier a scăzut, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române

UPDATE 15:00 - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pentru a se permite fluidizarea traficului pe DN1 Braşov - Ploieşti, începând cu ora 12.20 a fost luată măsura devierii, pentru intervale scurte de timp, a circulaţiei vehiculelor pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.


Poliţia rutieră avertizează că va fi aglomerat şi pe sensul de mers spre Valea Prahovei pentru că mulţi dintre cei care au petrecut noaptea dintre ani în Capitală pleacă astăzi la munte unde îşi vor petrece weekend-ul.

Poliţia le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor rutieri i să circule cu prudenţă maximă.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, 90 de poliţişti rutieri acţionează joi pe drumurile naţionale şi judeţene din Prahova, 15 radare fiind amplasate pe aceste tronsoane.

Mii de turişti au petrecut Revelionul la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov, pentru cei mai mulţi dintre ei vacanţa de Revelion încheindu-se joi.

Citeşte şi:

Trafic deviat pe Valea Prahovei. Cozi de maşini pe DN 1, în staţiunile montane

Peste 900 de poliţişti prahoveni, la datorie până pe 5 ianuarie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite