VIDEO Traficanţi de droguri, prinşi cu aproape 2,5 kilograme de canabis în Autogara Militari din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii FOTO Arhivă Adevărul
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii FOTO Arhivă Adevărul

Trei bărbaţi care aduceau mari cantităţi de droguri din Spania au fost reţinuţi de oamenii legii, după ce doi dintre aceştia au fost prinşi în flagrant cu aproape 2,5 kilograme de canabis în Autogara Militari din Capitală.

Potrivit unui comunicat emis luni de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii i-au reţinut pe Marian Gheorghe, pentru trafic de droguri şi trafic internaţional de droguri de risc, pe Aurel Constantin Vlădescu şi Ionuţ Strîmbeanu, pentru complicitate la cele două infracţiuni, aceştia urmând să fie duşi la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă. 

Cei trei sunt acuzaţi că ar fi procurat cantităţi mari de droguri din Spania pe care le-ar fi adus în România.

„În data de 18 ianuarie, inculpatul Marian Gheorghe a fost prins în flagrant în zona autogării Militari din municipiul Bucureşti, având asupra sa cantitatea de aproximativ 2,476 kilograme cannabis, care a fost achiziţionată din Barcelona - Spania de către numitul Ionuţ Strâmbeanu şi care era destinată vânzării pe teritoriul României", se arată în documentul citat.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că gruparea era condusă de Aurel Vlădescu, un traficant care făcea regulat curse Bucureşti - Barcelona, unde negocia cu dealerii spanioli, arată Mediafax. Tranzacţiile erau apoi finanţate de Ionuţ Strâmbeanu, drogurile fiind aduse în România cu autocarul, de diferiţi cărăuşi.

Duminică, Marian Gheorghe a coborât în Autogara Militari, dintr-un autocar care venea din Spania, cu un bagaj pe care i l-a predat lui Aurel Vlădescu. În urma percheziţiei, poliţiştii şi procurorii au descoperit în bagaj aproape 2,5 kilograme de canabis.

Ulterior, anchetatorii l-au prins şi pe Ionuţ Strâmbeanu, la acesta fiind găsite un aparat pentru vidat şi un cântar electronic.

Aproape 2,5 kilograme de canabis, aduse în ţară cu un autocar

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite