UPDATE Trafic îngreunat pe Autostrada A2 din cauza numărului mare de autovehicule şi a ploii torenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre litoral către Capitală, se circulă îngreunat pe Autostrada A2, pe ambele benzi ale sensului de mers către Bucureşti, între localităţile Lehliu Gară şi Săruleşti Gară, judeţul Călăraşi, iar pe tronsonul kilometric 143-160 plouă torenţial.

De asemenea, plouă şi pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 40 şi 73, însă momentan valorile de trafic sunt în limitele normale.

Pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului nu sunt probleme de fluenţă a traficului şi nici în ceea ce priveşte condiţiile meteo - rutiere, însă se circulă în condiţii de aglomeraţie pe varianta ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea, pe sensul de mers către Piteşti.

Pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă fluent în prezent şi nu sunt precipitaţii.

Poliţia Română recomandă conducătorilor auto care tranzitează zonele cu ploaie să folosească ştergătoarele de parbriz şi sistemul de iluminare, să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea opri în condiţii de siguranţă şi să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică.

Ştirea iniţială: Traficul rutier este îngreunat pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers către Capitală, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate trei autoturisme. În schimb, pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, la această oră sunt valori normale de trafic.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 49, în dreptul localităţii Săruleşti - Gară, judeţul Călăraşi, pe sensul de mers către Capitală, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, care au intrat în coliziune faţă-spate, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Nicio persoană nu a fost rănită, însă circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua a sensului de mers în cauză, iar valorile de trafic sunt în uşoară creştere. 

Totodată, Centrul Infotrafic informează că valorile de trafic au revenit la normal pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, iar în prezent se circulă fără probleme deosebite pe ambele sensuri de mers.

La prânz, între Predeal şi Azuga se formaseră coloane de maşini şi se circula cu zece kilometri la oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite