Trafic îngreunat pe A1 Bucureşti - Piteşti, unde pe o porţiune plouă torenţial, iar pe alta e lapoviţă şi ninsoare. Ceaţă densă pe sectorul Sibiu-Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Traficul se desfăşoară cu dificultate, duminică seară, pe Autostrada A1, Bucureşti - Piteşti, unde între kilometrii 14 şi 50 plouă torenţial, în timp ce între kilometrii 50 şi 120 este lapoviţă şi ninsoare.

UPDATE:Traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă, duminică seară, pe Autostrada A1, Sibiu - Deva, vizibilitatea fiind sub 50 de metri între kilometrii 260 şi 280. Pe Autostrada A1, Sibiu - Deva, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, anunţă centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Între kilometrii 260 şi 280, vizibilitatea este cuprinsă între 30 şi 50 de metri.

În cursul serii, Infotrafic anunţa că circulaţia pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 14 şi 50, se desfăşura cu dificultate din cauza ploii torenţiale. În timp ce între kilometrii 50 şi 120 traficul era îngreunat de lapoviţă şi ninsoare.

De asemenea, pe DN66  Bumbeşti - Jiu – Petroşani traficul se desfăşura în condiţii de iarnă.

Pe carosabil era un strat de zăpadă de 1 - 5 centimetri, în zonă acţionând mai multe utilaje de deszăpezire, potrivit sursei citate.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, din păcate, circulaţia pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 14 şi 50, se desfăşoară cu dificultate din cauza ploii torenţiale. În timp ce între kilometrii 50 şi 120 traficul este îngreunat de lapoviţă şi ninsoare.

Din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere este posibil ca pe timpul nopţii să se formeze polei.

De asemenea, pe DN66  Bumbeşti - Jiu – Petroşani traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Pe carosabil este un strat de zăpadă de 1 - 5 centimetri, în zonă acţionând mai multe utilaje de deszăpezire, mai arată sursa citată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite