Trafic aglomerat spre litoral şi staţiunile montane

Trafic aglomerat spre litoral şi staţiunile montane

FOTO Inquam photos/Virgil Simonescu

Traficul rutier se desfăşoară cu greutate spre litoral şi staţiunile montane, a comunicat serviciul Infotrafic al Poliţiei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa maşinile circula într-o coloană a cărei lungime oscilează între 1 şi 2 km pe sensul către litoral, în zona lucrărilor la rosturile de dilataţie, de la km 14+033 m (Cernica/IF), unde este restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, fără probleme majore de fluenţă pe celelalte segmente ale Autostrăzii A2.

Apoi, pe DN 1 Ploieşti – Braşov şi înregistrează coloane de maşini la Comarnic şi Buşteni.

Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă în condiţiile unor valori de trafic normale.

„Recomandăm conducătorilor auto să se intereseze cu privire la situaţia traseului pe care urmează să se deplaseze şi să respecte regulile de circulaţie, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri, aflaţi în trafic”, a comunicat Infotrafic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările