Tolea Ciumac, reţinut sub acuzaţia că a violat şi tâlhărit o tânără care făcea autostopul pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anatoli Ciumac, reţinut de poliţişti
Anatoli Ciumac, reţinut de poliţişti

Fostul vicecampion naţional de lupte greco-romane Anatoli (Tolea) Ciumac a fost reţinut, vineri, de poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov sub acuzaţia de viol şi tâlhărie după ce a fi luat cu maşina o tânără de pe Drumul Naţional 1 pe care ar fi violat-o şi apoi i-ar fi sustras suma de 400 de lei.

Tânăra care a reclamat că a fost victima agresiunii a sunat la 112  vineri la ora 16.05. Ea le-a spus poliţiştilor că a fost violată într-o pădure din apropiere de Otopeni, pe marginea drumului naţional, sub ameninţarea unui briceag. Atacatorul i-ar fi luat şi 400 de lei, toţi banii pe care îi avea la ea.

Poliţiştii l-au identificat pe suspect în persoana lui Anatolie Ciumac, fost vicecampion naţional de lupte greco-romane.

„Pe numele bărbatului  s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracţiunilor de lipsire de libertate, viol şi tâlhărie, urmând să fie prezentat în cursul zile de azi Parchetului de pe lăngă Judecătoria Buftea, cu propunere de arestare preventivă”, arată Serviciul de Presă al IPJ Ilfov.

Anatolie Ciumac este cunoscut pentru că, în 2009, a intrat în platoul postului de televiziune OTV, în timpul unei emisiuni în direct şi a încercat să-l introducă într-o pubelă de gunoi pe realizatorul TV Dan Diaconescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite