Toader, săgeţi către secţia de procurori din CSM: Cât de îngrijoraţi au fost aceiaşi procurori la solicitarea Parchetului Braşov de suspendare a deciziilor CCR?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri dimineaţă, faptul că va solicita la CSM un răspuns oficial să vadă „cât de îngrijoraţi“ au fost procurorii de aici după solicitarea celor de la Parchetul Braşov privind suspendarea deciziilor Curţii Constituţionale.

„Îngrijorarea secvenţială a procurorilor din CSM !Pe data de 27 august 2018 declaram faptul că "Ministerul Public s-a îndepărtat de rolul constituţional pe care îl are. Pe data de 28 august 2018, procurorii din CSM ( din care face parte şi procurorul general de la PÎCCJ) au luat act cu îngrijorare de respectiva declaraţie“, e mesajul cu care îşi începe postarea Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook. 

Apoi, acesta face şi anunţul referitor la cei care prin mesajul de ieri şi-au prezentat îngrijorarea faţă de cele spuse chiar de Toader. „Astăzi, 29 august 2018, voi solicita de la CSM un răspuns oficial din care să rezulte cât de îngrijoraţi au fost aceeaşi procurori din CSM la solicitarea unanimă a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Braşov de suspendare a deciziilor Curţii Constituţionale“, a mai afirmat Toader. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite