Toader, avertisment pentru Lazăr: Unii, când deţin o funcţie, cred că deţin şi adevărul absolut. Orice demnitate e temporară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, l-a criticat, joi dimineaţă, pe procurorul general Augustin Lazăr pentru modul cum s-a comportat pe subiectul dosarului privind alegerile prezidenţiale din 2009. Toader a punctat faptul că unele persoane se comportă ca şi cum ar deţine „adevărul absolut“ şi a avertizat că „orice demnitate e temporară“.

„Ministrul (n.r. - Justiţiei) nu dezvoltă polemici publice. Emite puncte de vedere, avizează proiecte de acte normative (...) Discuţiile sunt şi trebuie să rămână în limite instituţionale“, a declarat Tudorel Toader. 

Acesta a punctat faptul că persoanele din Comisia „Alegeri 2009“ nu şi-au propus să se substituie procurorilor şi judecătorilor, ci doar să verifice nişte fapte. „Să ne amintim că sunt state cu democraţie consolidată la care şefii de stat dau curs şi sunt obligaţi să dea curs la comisiile parlamentare“, a mai spus ministrul Justiţiei. 

„În această perioadă e o încrâncenare, e o tensiune din anumite puncte de vedere. Mulţi se declară cunoscători în toate domeniile de activitate. Unii, când deţin o funcţie, cred că deţin şi adevărul absolut“, a completat Toader. Concluzia ministrului: „Orice demnitate e temporară“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite