Testul pentru COVID al ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, este negativ

Testul pentru COVID al ambasadorului SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, este negativ

Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucureşti   FOTO: Inquam Photos

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman, care a intrat în contact cu Ministrul Transporturilor cu puţin timp înainte ca Lucian Bode să fie diagnosticat cu COVID-19, nu a fost infectat, rezultatul testului realizat de ES Zuckerman fiind negativ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia că testul pentru COVID al Ambasadorului SUA este negativ a fost făcută publică duminică seară, 8 noiembrie, de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. „Ambasadorul Zuckerman le mulţumeşte tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în ultimele zile şi le doreşte, la rândul său, Ministrului Bode, Ministrului Popescu şi tuturor celor care au fost afectaţi de acest virus însănătoşire grabnică“, a transmis Ambasada SUA.

Miercuri, 4 noiembrie, Adrian Zuckerman a avut o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ulterior Ministrul Bode  fiind diagnosticat cu COVID-19. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul  nu a fost considerat caz de contact direct. Acesta a decis însă să facă testul. 

„Ambasadorul nu prezintă simptome specifice COVID-19, starea sănătăţii sale este una bună, iar duminică seară (n.r. -- 8 noiembrie) a primit rezultat negativ la testul pentru prezenţa coronavirusului“ precizează Ambasada SUA în România.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările