UPDATE Teroristul Casanova. Bărbat acuzat că „a împins“ la sinucidere mai multe femei, reţinut de procurorii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a fost salvată de paramedicii de la SMURD FOTO Eduard Enea
Victima a fost salvată de paramedicii de la SMURD FOTO Eduard Enea

Un bărbat acuzat că, în luna noiembrie a anului trecut, ar fi determinat o avocată să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Capitală a fost reţinut de procurorii Parchetului Capitalei. Femeia a supravieţuit căderii şi le-a povestit anchetatorilor că prietenul ei, avocatul Irinel Iliescu a ameninţat-o şi a şantajat-o până când a adus-o în pragul sinuciderii. Se pare că avocata nu este singura victimă a bărbatului.

Avocatul Irinel Caius Iliescu a fost reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, pentru tentativă de omor şi şantaj, după ce, în luna noiembrie a anului trecut, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Sectorul 4.

Iliescu a fost audiat timp de mai multe ore la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. Avocatul este acuzat de anchetatori că, în noiembrie 2016, şi-ar fi determinat iubita să se arunce de la etajul 15 al unui hotel din Capitală.

Reamintim că pe 17 noiembrie 2016 o femeie din Capitală a fost internată la Spitalul "Bagdasar-Arseni" după ce a căzut de la etajul 15 al unui hotel din Capitală, aceasta fiind găsită, în stare de comă, pe acoperişul parcării supraterane.

Incidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, joi dimineaţă în jurul orei 08.00, la hotelul Rin Grand din sectorul 4 al Capitalei. Cel care a sunat la numărul de urgenţă a spus că a văzut o persoană căzând de la etajul 15 al clădirii.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, pompieri, dar şi SMURD. Aceştia din urmă au găsit o femeie inconştientă, în stare de comă, dar cu semne vitale, pe care au transportat-o la Spitalul "Bagdar-Arseni", a declarat Adrian Marin, reprezentant al ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, femeia, de meserie avocat, a fost găsită pe acoperişul parcării supraterane.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri. După ce şi-a revenit ea a povestit că trăia alături de Iliescude la începutul anului 2016 şi că acesta obişnuia să o bată şi îi restrânsese viaţa personală în aşa fel încât aceasta rămăsese fără prieteni. 

Mai mult, bărbatul i-ar fi interzis să-şi mai practice profesia şi ar fi pus-o să semneze unele documente prin care îi lua o parte din bunuri, inclusiv cotă parte din unele imobile. În acest context, femeia a cedat psihic şi s-a aruncat de la etajul 15 al unui hotel.

Astăzi, procurorii l-au pus acum sub acuzare pe avocatul Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj. Anchetatorii au descoperit că, în trecut, avocatul ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie, pe care ar fi determinat-o să înghită un pumn de pastile, femeia reuşind să scape cu viaţă. 

Ştire în curs de actualizare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite