Tatăl unuia dintre tinerii morţi în Colectiv, despre Piedone, noul primar al Sectorului 5: „Când ne va trece entuziasmul, ne va lovi realitatea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morţi în incendiul din clubul Colectiv, le răspunde celor care îl întreabă despre alegerea lui Criatian Popescu Piedone în funcţia de primar la sectorul 5 şi îl îndeamnă să organizeze proteste, el spunând că ar protesta faţă de justiţie şi a „celor care cu mândrie populară îşi strigă susţinerea faţă de această justiţie”.

Alexandru Iancu, în vârstă de 22 de ani, a fost unul dintre cei 64 de tineri morţi în tragedia din Colectiv. Acum, la aproape 5 ani de la incendiu, Cristian Popescu Piedone, atunci primar al sectorului 4, care a demisionat în urma protestelor de stradă, este ales primar al sectorului 5. Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, spune că Piedone a fost ales cu vot democratic şi perfect legal pentru că alţii nu şi-au făcut datoria, transmite Hotnews.ro.

„Sunt întrebat ce părere am despre alegerea lui Piedone. Sunt îndemnat să organizez proteste. Pot spune un singur lucru - democraţia şi legea trebuiesc respectate de noi toţi, iar proteste aş face împotriva justiţiei şi a celor care cu mândrie populară îşi strigă susţinerea faţă de această justiţie. Piedone a fost ales cu vot democratic si perfect legal pentru că alţii nu şi-au făcut datoria. Iar Piedone este doar un exemplu. Sa ne uitam la primarul din Sângeorz Băi, la cel din Moldova care a facut sex cu minore, la ministrul care foloseste drumurile patriei ca pe holul din casa personala, circulând cum vrea muschiul lui. Când ne va trece entuziasmul, ne va lovi realitatea. Cum schimbăm realitatea?", este mesajul postat pe Facebook de preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu.

Una dintre surprizele uriaşe ale acestui scrutin este alegerea lui Piedone în funcţia de primar al sectorului 5, el candidând din partea formaţiunii fondate de Dan Voiculescu - Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat în prima instanţă la opt ani şi jumătate de închisoare în dosarul Colectiv şi plecat din funcţie după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă în urma tragediei din clubul Colectiv - a comentat pe Facebook victoria sa la alegerile locale în urma cărora a fost ales primar al sectorului 5, susţinând că „judecata poporului a decis”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite