Tatăl Raisei îşi strigă durerea: „Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist să plătească tot cu viaţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: WOWBiz
FOTO: WOWBiz

Tatăl Raisei, fetiţa de 11 ani care a murit după ce un poliţist a lovit-o cu maşina pe trecerea de pietoni, a declarat că speră ca autorităţile din România să îşi facă datoria în acest caz. „Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească şi el tot cu viaţa, pentru fata mea”, a afirmat bărbatul.

„A fost greu, a fost foarte greu (...) Suntem în ianuarie şi ar trebui să fie numai zăpadă şi ger, dar soarele ăsta a ieşit numai pentru ea, ca să îi lumineze calea. Să ştiţi că Dumnezeu face în aşa fel încât şi acest poliţist o să plătească şi el tot cu viaţa, pentru fata mea”, a declarat tatăl Raisei, pentru Antena 3. 

Bărbatul a adăugat că speră ca autorităţile să îşi facă datoria şi să nu muşamalizeze cazul. 

„Eu sper că autorităţile o să-şi facă treaba şi datoria, pentru că totuşi e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece aşa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toţi trebuie să ne gândim că trăim în România. Şi trăind în România s-ar putea ca totul să fie muşamalizat, toţi să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a mai declarat bărbatul.  

Raisa şi o altă fetiţă au fost lovite de o maşină a Poliţiei, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.  

În autospecială se afla un singur poliţist, care, potrivit procurorilor, nu se afla în misiune şi avea pornite doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice.  

Procurorii au stabilit că maşina circula cu viteză peste limita legală, fiind dispusă o expertiză pentru a stabili exact viteza cu care rula maşina în momentul impactului.  

Poliţistul care a provocat accidentul a fost plasat sub control judiciar.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite