VIDEO Tânără inconştientă, la un pas de a fi sfâşiată după ce a încercat să se fotografieze cu ursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a reuşit să scape doar pentru că animalul sălbatic nu a continuat atacul. Imagine: Captură video
Tânăra a reuşit să scape doar pentru că animalul sălbatic nu a continuat atacul. Imagine: Captură video

O tânără a fost atacată de un urs după ce s-a apropiat foarte mult de animalul sălbatic în încercarea de a fi fotografiată împreună cu acesta. Filmarea cu tânăra, care a reuşit să scape, s-a viralizat pe aplicaţia Tik Tok.

Ursul s-a repezit la tânără, în timp ce în mai mulţi tineri stăteau pe jumătate ieşiţi din maşini şi se distrau filmând scena.

Tânăra încerca să obţină astfel un instantaneu cu animalul sălbatic, care se afla pe marginea unei şosele. În filmare se poate observa cum un fotograf încearcă să imortalizeze scena cu un aparat prevăzut cu un obiectiv profesionist. 

Întreaga scenă este filmată cu telefonul mobil din altă maşină, de către alţi tineri care o critică pe fată pentru gestul ei, dar nu fac nimic pentru a o opri.

În momentul în care tânăra ajunge la aproximativ doi metri de animalul sălbatic, acesta o atacă, dar fata se eschivează şi reuşeşte să scape.

Imaginile apar la o zi după ce un pui de urs a fost împuşcat la Predeal. Animalul trăia de doi ani în zonă, nu atacase pe nimeni şi de altfel, era şi şchiop de un picior. Puiul de urs a fost împuşcat în văzul a zeci de turişti, cu acordul Ministerului Mediului, pe motiv că „se obişnuise cu oamenii şi nu mai putea fi relocat”.

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite