Tânăr român, găsit leşinat într-un autoturism de lux făcut praf într-un TIR, în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr român de 18 ani a fost grav rănit într-un accident cumplit produs pe un drum din Austria. Băiatul a rămas blocat între fiare, în stare de inconştienţă, după ce maşina în care se afla, un Mercedes, a intrat cu viteză într-un TIR.

Totul s-a produs marţi dimineaţă, pe A8, în oraşul Grieskirchen, landul Austria Superioară, Austria.

În timp ce rula spre Passau, Mercedesul la volanul căruia se afla un tânăr, rezident în Franţa, a intrat cu viteză în spatele unui TIR bulgăresc care circula în faţa lor, arată observatornews.ro

În urma impactului, maşina a rămas înfiptă în camion, fiind târâtă aproximativ 200 de metri până ce şoferul TIR-ului, în vârstă de 46 de ani, a realizat ce se întâmplă.

Adolescentul român, salvat de doi poliţişti

În Mercedes se aflau doi tineri în vârstă de 18 ani: moldoveanul din Franţa şi un tânăr român, de asemenea rezident în Hexagon.

Cei doi au fost grav răniţi în accident, iar norocul lor a fost că doi poliţişti tocmai treceau prin zonă. Agenţii Alexander W. şi Tamara E. l-au găsit pe tânărul român inconştient, l-au scos imediat din maşină şi l-au predat echipajului de pe ambulanţă.

politisti

Românul a fost salvat de doi poliţişti, Alexander şi Tamara

Tinerii au fost apoi transportaţi la spitalele din Ried şi Wels.Potrivit heute.at, cauza exactă a accidentului nu a fost încă stabilită. Rămâne de clarificat dacă accidentul s-a produs din cauza vizibiităţii reduse sau dacă şoferul maşinii a adormit la volan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite