Sute de tone de gunoaie, ridicate de angajaţii CFR din gări şi de-a lungul căii ferate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii CFR au colectat sute de tone de gunoaie de pe calea ferată
Angajaţii CFR au colectat sute de tone de gunoaie de pe calea ferată

Peste 500 de tone de gunoaie au fost colectate de angajaţii CFR din gări, halte, spaţii publice, zonele de protecţie şi de siguranţă a căii ferate, de pe linii sau terenurile din vecinătatea căii ferate, în campania "O cale ferată curată".

"Peste 500.000 kg de deşeuri menajere au fost colectate de angajaţii CFR SA în cadrul campaniei O CALE FERATĂ CURATĂ, campanie desfăşurată anual pe întreaga reţea feroviară. Angajaţii Sucursalelor CF Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Galaţi şi Constanţa au participat în perioada aprilie - mai la acţiunea de curăţenie pentru strângerea gunoaielor din gări, halte, spaţii publice, zonele de protecţie şi de siguranţă a căii ferate, de pe linii sau terenurile din vecinătatea căii ferate", anunţă CFR, potrivit News.ro.

Compania face apel la simţul civic al cetăţenilor să nu mai depoziteze deşeuri şi gunoaie în zona feroviară, deoarece această poluare necontrolată afectează nu doar viaţa lor, ci şi a semenilor din comunitatea în care trăiesc.

"Anual, în paralel cu programul de reparaţii şi întreţinere a căii ferate care concură la siguranţa traficului pe calea ferată, mii de feroviari se implică activ şi în campania de curăţenie pe calea ferată, campanie în care se colectează sute de tone de deşeuri, de fiecare dată cu speranţa că ACEST EXEMPLU VA FI URMAT ŞI DE LOCALNICI", precizează CFR SA.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite