Suspectul care ar fi ucis un tânăr pentru droguri în sectorul 6 a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost înjunghiat pe 1 decembrie, în sectorul 6 FOTO Adevărul
Tânărul a fost înjunghiat pe 1 decembrie, în sectorul 6 FOTO Adevărul

Suspectul audiat în cazul tânărului ucis sâmbătă, 1 decembrie, în sectorul 6 a fost reţinut duminică seară, urmând să fie prezentat luni Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, informează Poliţia Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost audiat de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. La finalul audierilor, procurorul a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor calificat. Surse din Poliţie au declarat anterior că victima din acest caz, Costel Lăutaru, de 29 de ani, se afla sâmbătă seară în zona Bulevardului Timişoara.

Tânărul era însoţit de prietena sa, ambii fiind sub influenţa drogurilor la momentul respectiv, potrivit surselor citate. Din cauza etnobotanicelor consumate, Lăutaru şi prietena lui nu mai dormiseră de câteva zile şi s-au aflat mai mult pe stradă în tot acest timp, după cum ar fi declarat tânăra.

În jurul orei 20.00, în apropierea unui magazin de etnobotanice, cei doi s-au întâlnit cu un bărbat care, în urma unui conflict, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe Lăutaru, le-a spus poliţiştilor prietena acestuia.
Un echipaj SMURD sosit de urgenţă la faţa locului l-a transportat pe Lăutaru la Spitalul Universitar.

Reprezentanţii SMURD au declarat că tânărul a fost înjunghiat foarte aproape de zona inimii şi, pe drumul spre spital, a intrat în stop cardio-respirator, astfel că medicii au început să îi facă manevre de resuscitare. El fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a unităţii sanitare, însă nu a putut fi salvat.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite