Surse: Noile probe din curtea lui Dincă indică o a treia victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din ancheta de la Caracal, citate de Ziare.com, au declarat că există indicii destul de certe că ar fi o a treia victimă după ce au fost descoperite alte fragmente de oase, precum şi probe biologice în curtea lui Gheorghe Dincă.

După ce rezultatul probelor ADN a arătat că fragmentele de oase descoperite într-un butoi metalic aparţin Alexandrei Măceşanu, rezultat ce urmează a fi confirmat oficial luni, alte fragmente de oase şi probe biologice ar indica o a treia victimă.

Informaţiile au fost furnizate presei de purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, care a spus că va reveni cu alte date după ce va primi raportul de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“, din Capitală.

Potrivit unor surse apropiate anchetei citate de ziare.com, sunt cercetate înca 20 de disparitii de care ar putea fi responsabil Gheorghe Dincă. Avocatul său, Bogdan Alexandru, a confirmat marti dimineaţă faptul că clientul lui este suspectat în alte cazuri de crimă în baza modului de operare.

De altfel, suspectul a fost audiat marti în cazul unei a treia crime.

Este vorba tot despre o adolescentă,  Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani care a fost gasită moartă în parcul "Nicola Romanescu" din Craiova. Fata era decapitată şi fusese jefuită şi violată.

Te-ar putea interesa şi:

 

Criminalul de la Caracal, audiat în dosarul uciderii, în 2015, a Alexandrei Goghez. Mama victimei: „Gândiţi-vă la sufletul meu de mamă!“

Rudele Luizei Melencu cred Gheorghe Dincă ar fi putut da la câini segmente din trupurile fetelor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite