Surse News.ro: Dan Condrea fusese chemat luni la Parchetul ICCJ urmând să fie reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos Octav Ganea
FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Patronul Hexi Pharma, decedat duminică seara după ce maşina condusă de el s-a izbit de un copac, urma să ajungă luni dimineaţă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în urma acestui demers judiciar luându-se în calcul şi varianta reţinerii, arată surse judiciare pentru agenţia News.ro.

Sursele citate au arătat că Dan Condrea fusese invitat, luni dimineaţă, la Parchetul ICCJ pentru a i se aduce la cunoştinţă acuzaţiile formulate de procurori împotriva sa. De asemenea, în urma acestui demers procurorii aveau în vedere inclusiv varianta reţinerii şi solicitării unui mandat de arestare preventivă, mai arată sursele citate de agenţia News.ro

Anchetatorii Secţiei de Urmărire Penala şi Criminalistica din cadrul Parchetului ICCJ anunţă că decesul patronului Hexi Pharma nu va împiedica continuarea anchetei în cazul dezinfectanţilor folosiţi în spitale. Procurorii spun ca dosarul îşi va urma cursul firesc, se vor administra probe şi vor fi audiate persoane ce au legătură cu cauza. Totodată se vor dispune măsurile legale ce se impun în urma acestor proceduri.

Anchetatorii mai arată că, la acest moment, aşteaptă relaţiile judiciare de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov privind recunoaşterea victimei dar şi acte privind împrejurările producerii evenimentului rutier.

Sursele citate mai arată ca Dan Condrea nu era singura persoana susceptibila de a fi trasă la răspundere penală în acest caz astfel şi ca procedurile îşi urmează cursul în sensul administrării unui probatoriu cât mai complet pentru aflarea adevărului în dosar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite