Victor şi Giovani Becali au recunoscut că au mituit-o pe judecătoarea Terceanu pentru achitare în dosarul „Transferurilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fraţii Victor şi Ioan Becali au recunoscut astăzi în faţa procurorilor DNA că şi-au plătit libertatea în dosarul „Transferurilor”. Mai exact aceştia au mărturisit că i-au dat şpagă judecătoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucureşti pentru a fi achitaţi în dosarul „Transferurilor”, potrivit unor surse judiciare.

Ioan Becali şi Victor Becali se află în acest moment la sediul DNA, pentru a fi audiaţi în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit un magistrat pentru a scăpa de o condamnare în dosarul „Transferurilor”.

Cei doi au recunoscut toate faptele, inclusiv că i-au dat mită 220.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu. Aproximativ 100.000 de euro ar fi fost dati pe un stadionul Ghencea. 

Judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost arestaţi vineri, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la solicitarea procurorilor DNA care o acuză pe judecătoare că a luat mită pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în dosarul Transferurilor. 

Decizia poate fi contestată la Curtea Supremă. Iniţial judecătoarea Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali nu au vrut să dea declaraţii în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti.

Geanina Terceanu, judecător la Tribunalul Bucureşti, a fost reţinută joi seară de procurorii DNA. Fraţii Ioan şi Victor Becali, care îşi execută pedepsele primite în dosarul transferurilor de jucători, au fost aduşi miercuri, din Penitenciarul Poarta Albă, în Arestul Central al Capitalei, pentru a fi audiaţi de procurorii DNA.

Procurorii DNA au cerut arestarea judecătoarei Geanina Terceanu şi a lui Ioan şi Victor Becali, în dosarul în care cei doi oameni de fotbal, împreună cu Cristian Borcea, sunt acuzaţi că i-au dat magistratului 220.000 de euro pentru a da o soluţie de achitare în dosarul transferurilor de fotbalişti.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite