Sudura lucrează, tovarăşi!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragi români, chiar dacă unii ne sperie cu crizele de tot felul, cu ameninţări diverse, cu războaie, cu viitorul negru ce va să vină, fiţi siguri că vom trece cu bine şi peste acestea! Anunţuri importante pentru ţară şi popor! Ce trebuie să ştie şi să facă românii. Viitorul nostru, viaţa oamenilor simpli depind de aceste lucruri!

În România tovarăşilor politicieni la butoanele puterii totul merge ca pe roţi! Tot înainte! Poate doar cu excepţia câtorva domenii importante, cu moşteniri grele de peste trei decenii-sănătatea, educaţia, justiţia şi altele unde lucrurile nu sunt aşa roze, dar unde mai marii noştri aleşi ne asigură că nu vor mai fi probleme, că se munceşte şi se lucrează, se face totul cu motoarele turate la maximum, mai ceva ca economia care duduie ori de câte ori propaganda şi interesele baştanilor se impun!

Se sudează continuu!

Ca întotdeauna, avem asigurările livrate de la cel mai înalt nivel al statului, chiar din vârful administraţiei prezidenţiale, de către girantul/garantul actual al lucrului bine făcut în România, preşedintele Klaus Iohannis. Am putea spune şi al lucrului bine sudat! Sudura lucrează, tovarăşi!

Atenţie, nu se freacă menta!

Cu toţii trebuie să ştim, să fim conştienţi şi să avem încredere că la preşedinţie, la guvern, la parlament şi în tradiţionalele partide aflate la putere se lucrează! Din toţi bojogii!

Dragi români, nu vă mai plângeţi atâta de creşterea galopantă a inflaţiei, este tratată cu ceai de tei românesc, poate chiar şi muşeţel dar cine mai adună muşeţel sau mentă în ziua de azi!

Nu vă mai văitaţi de creşterea galopantă a preţurilor combustibililor şi produselor petroliere! Vedeţi clar că guvernul Ciucă lucrează pentru noi toţi, dormiţi liniştiţi- ”50 de bani sunt 50 de bani!” Măsura a intrat în vigoare şi produce efecte, iar trei luni cât este prevăzută sunt totuşi trei luni! Vara nu-i ca iarna!

Şi s-a mai scos şi ”prima moleculă de gaz românesc din Marea Neagră”, cu toate că nu-i chiar prima.

Nu vă mai revoltaţi că preţurile alimentelor de bază au luat-o razna, că sunt ca cele ale produselor de lux! Păi, pentru românii de rând preţurile alimentelor de bază au fost dintotdeauna de lux, mai ales atunci când nu se găseau, dar în special acum când piaţa este plină. Bucuraţi-vă că aveţi pâine, carne, lapte, brânză, ouă, zahăr, ulei, legume, fructe...în magazine şi supermarketuri! Nu ca alţii! Ce dacă tot mai mulţi români din bobor se uită ca la lună la alimentele de bază, tot mai departe de ei, şi că se înghesuie la cantinele sociale.

Important este că avem hrană pentru popor, iar acesta nu moare de foame. Şi că România ar putea produce materie primă în agricultură cât să hrănească şi alte popoare. Nu exportăm noi grâu şi alte produse agricole de bază!

Dragi români, nu vă îngrijoraţi că avem de toate, iar importanţa şi siguranţa securităţii alimentare a ţării sunt tratate cu cea mai mare grijă pentru popor la nivelul Executivului, al Ministerului Agriculturii! Păi nu se implică re-re-revenitul, nemuritorul Daea, spaima cormoranilor!

Nu vă speriaţi de secetă, mare lucru că peste 70% din teritoriul ţării este afectat, că se raţionalizează apa, că seacă fântânile, scad râurile şi Dunărea, am mai trecut noi prin astfel de situaţii, dar prin munca neprecupeţită a conducătorilor aleşi sau nealeşi, iubiţii poporului, prin priceperea şi isteţimea neţărmuite ale acestora vom trece bine şi de această vară.

Avem asigurări politice ferme că la anul şi la mulţi ani lucrurile vor sta la fel de bine în România, dacă nu vor sta mai prost! Seceta se va extinde şi în viitori ani, irigaţiile vor fi tot mai multe şi mai ample pe întreg teritoriul politic de partid şi de stat al ţării!

Dragi români, chiar dacă unii ne sperie cu crizele de tot felul, cu ameninţări diverse, cu războaie, cu viitorul negru ce va să vină, fiţi siguri că vom trece cu bine şi peste acestea!

Doar că vom fi mai puţini, din ce în ce mai puţini români prin România, mai puţini votanţi. Dar nici aceasta nu pare să fie o problemă insurmontabilă, patria noastră mioritică are puterea de a-şi reface şeptelul la electorat ori de câte ori avem alegeri importante. După rezultatele şcolii româneşti din ultimii ani, se întrevăd noi generaţii de puitori de ştampilă exact aşa cum le place politicienilor din România ne-educată a ultimelor decenii.

Să nu avem motive de panică, de disperare, mai ales acum, după ce rotativa puterii s-a sudat, cum am fost anunţaţi de domnul preşedinte de ţară, Klaus Iohannis: „Este o coaliţie care, după părerea mea, a fost destul de greu acceptată, dar pe cât de greu a fost de acceptată pe atât de repede echipa s-a sudat şi Guvernul lucrează bine, deci, sub linie, acum, după câteva luni de când funcţionează coaliţia şi Guvernul instalat de coaliţie, pot să spun că şi-au făcut treaba bine, s-au implicat şi au rezolvat multe probleme. Evident că multe probleme sunt încă de rezolvat în viitor, dar semnele sunt bune”

Avem stabilitate politică inclusiv la vârful Guvernului, unde actualul premier general Nicolae Ciucă, a primit sprijin chiar şi de la nişte juzi iubitori de ţară!

Avem un parlament cu o majoritate de nezdruncinat, cu o opoziţie de nederanjat, care face proiecte legislative şi dă legi numai şi numai pentru binele ţării!

Avem predictibilitate economică, un leu care se ţine băţos chiar şi în faţa fenomenului infracţional! Mediul de afaceri este încântat, investitorii se înghesuie să facă bani.

Vom avea o România educată chiar cu începere din anul şcolar 2023 înainte, program naţional care se naşte greu dar se va naşte chiar şi la şapte ani, ne-a asigurat domnul preşedinte Iohannis, părintele acestui proiect pe care toţi românii îl aşteaptă cu nerăbdare!

Avem o economie care duduie, în ciuda crizei generate de războiul din Ucraina!

Şi nici nu vom avea noi taxe şi impozite cum zic cârcotaşii, poate doar la vicii, dar acestea nu-i vor deranja câtuşi de puţin pe bugetarii de lux, pe băieţii deştepţi şi cu caşcavalul asigurat, fiţi siguri. 

La fel de siguri cum şi ei, marii specialişti în finanţe ne îndeamnă pe noi cei din popor, pe simplii cetăţeni care băgăm bani la bugetul de stat, să economisim! Să ne punem tot mai mulţi bani la păstrare, în bănci, la chimir, la saltea sau la ciorap, să strângem cureaua, să avem de zile negre, că cine ştie...

Avem o sănătate beton cu o criză pandemică declarată învinsă, cu centrele de vaccinare închise, dar cu o creştere semnificativă a noilor cazuri de infectări cu coronavirus. Aşa e vara aceasta la noi! Ca în vacanţă!

Nici la capitolul justiţie să nu ne facem griji că lucrurile merg cum trebuie, în direcţia bună dorită de echipa de sudură! Să avem răbdare, să avem încredere şi să lăsăm autorităţile să-şi facă treaba! Aşa ne-a sfătuit, dragi români, preşedintele nostru iubitor de ţară şi popor! Cum zice vorba ceea populară ”Faceţi ce zice popa, nu faceţi ca popa!”

Daaa şi la siguranţă naţională suntem pe calea cea bună, suntem asiguraţi, se lucrează din plin de specialişti la legile de referinţă! Trebuie să avem încredere şi să nu mai punem botul la tot felul de zvonuri cu şi despre drafturi ticăloase apărute pe surse în presă, că se ştiu ele acele surse...

Avem un guvern/rotativă politică PSD/PNL+UDMR bine sudat cu electrozii politici de partid şi de stat, care ”dă semne bune!” Munceşte, lucrează şi ia măsuri! Livrează, dragi români, livrează! Merge, mergeee...fără pene de guvern! Tot înainte, tovarăşi! Cât ţine sudura! Până la palton la iarnă, un cincinal, un deceniu, trei decenii?

Sudura din capul ţării!

Hai, fuguţa la bancă oameni buni! Să mai economisim şi noi ceva, cum ne îndeamnă specialiştii! Acum e vară, e cald, nu băgăm lemne pe foc, ne spălăm cu apă rece, consumăm mai puţină apă, săpun, curent, mâncăm mai puţin...

Să punem la ciorap, dar vara nici ciorapi nu prea purtăm! Facem economie şi la ciorapi, la haine, la pantaloni scurţi... Avem de unde!

”50 de bani sunt totuşi 50 de bani!”

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite