Sudul bate Nordul la vânzările de case în Bucureşti (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona de sud ramane cea mai atractiva atat pentru cei care isi cauta o locuinta in ansamburi rezidentiale, cat si pentru investitorii din piata imobiliara. Vanzarile inceputului de an nu fac decat sa confirme tendintele anului 2011.

Prin ce difera proiectele imobiliare din Popesti Leordeni si din sudul Bucurestiului de cele din alte zone ale Capitalei? In primul rand, dezvoltatorii si-au adaptat oferta cerintelor din piata si au devenit mult mai deschisi la necesitatile potentialilor cumparatori.

Ofertele speciale si promotiile s-au tinut lant la apartamente in Berceni, incepand cu reducerile de pret si terminand cu anularea comisionului pentru tranzactii.

Pentru prima oara in Romania, Premier Service a oferit clientilor sai posibilitatea de a-si alege tipul de serviciu pentru achizitia unei locuinte. Astfel, compania pune la dispozitia cumparatorilor atat proprietati in exclusivitate, cat si locuinte in reprezentare exclusiva, cu un comision 0% (ZERO), precum si apartamente sau case intermediate de catre agentii imobiliari in sistemul clasic. Pentru cele din urma, Premier Service vine cu o surpriza speciala, respectiv un comision de 1,5%, jumatate din cat practica majoritatea companiilor imobiliare din piata.

Premier Service, agentia de stiri a zonei de sud

Si pentru ca peste 2.000 de persoane acceseaza zilnic site-urile cu anunturi imobiliare dedicate zonei de sud a Capitalei, compania imobiliara Premier Service vine in ajutorul acestora, oferindu-le mult mai mult decat un site care sa prezinte oferte de locuinte.

Platformele online lansate de Premier Service in ultima parte a anului trecut, http://www.apartamenteberceni.ro/, www.apartamente-metalurgiei.ro, www.apartamente-brancoveanu.ro, www.apartamente-oltenitei.ro www.apartamente-giurgiului.ro, www.popesti-leordeni.ro, www.tineretului-vacaresti.ro, ii ajuta pe toti cei interesati de aceste cartiere sa se familiarizeze cu zona in care isi doresc sa achizitioneze o casa sau in care eventual deja locuiesc, dar si informeaza legat de evenimentele care se desfasoara in zona, si mai mult de atat, prezinta deciziile autoritatilor locale, indiferent ca este vorba de plata taxelor si impozitelor sau de asfaltarea unei noi strazi. Astfel, compania si-a asumat rolul de "agentie de stiri" pentru locuitorii din sudul Capitalei prin lansarea acestor sapte site-uri de zona.

"Programul rabla" pentru locuinte

In paginile online puteti gasi foarte usor cel mai apropiat supermarket, spital, loc de joaca, parc, gradinita sau restaurant. Nu putea lipsi harta strazilor pentru fiecare zona in parte, si, bineinteles o sectiune de anunturi imobiliare. Dar nici aceasta nu este una clasica, pentru ca oricine are posibilitatea sa isi posteze propriul anunt de vanzare, nefiind vorba doar de un motor de cautare adresat unor potentiali cumparatori. Acestei sectiuni i se adauga o alta dedicata proiectelor imobiliare noi pe care sunt invitati sa o studieze si vizitatorii care au deja un apartament vechi, dar isi doresc unul nou. Sa nu uitam ca Premier Service, compania-mama a tuturor acestor site-uri, a fost cea care a lansat in Romania sistemul buy-back, cel care presupune schimbarea unei case vechi pentru una noua, un fel de "programul rabla"pentru locuinte. Nu trebuie omis nici faptul ca pe aceste site-uri cumparatorii gasesc cele mai ieftine locuinte din Sudul Capitalei, oferte speciale ale dezvoltatorilor, dar si o lista cu agentii imobiliari Premier Service care pot raspunde la orice intrebare legata de zona pe care o reprezinta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite