Starea poliţistului din Suceava, care a fost lovit cu sabia de un interlop, este mult mai bună. Medic: Vorbim de un miracol, va fi externat după Sărbători

Starea poliţistului din Suceava, care a fost lovit cu sabia de un interlop, este mult mai bună. Medic: Vorbim de un miracol, va fi externat după Sărbători

Ciprian Sfichi. FOTO Facebook/ Bogdan Bănică

Poliţistul din Suceava, lovit cu sabia în cap de un suspect, în timpul unor percheziţii care au avut loc acum trei săptămâni, va fi externat după Sărbători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii spun că starea lui este bună chiar dacă nu îşi poate mişca mâna şi piciorul stâng. Cu toate acestea, sunt optimişti şi cred că exerciţiile de kineto-terapie îl vor ajuta să depăşească aceste probleme.
 
Bărbatul de 35 de ani a ajuns la spital în comă pe 5 decembrie, iar medicii erau rezervaţi atunci cu privire la şansele de supravieţuire, având în vedere gravitatea leziunii suferite la cap. Acum vorbesc despre un adevărat miracol, potrivit Digi 24.
 
„Revenirea acestui pacient a fost posibilă datorită capacităţii lui de autovindecare şi aici ţine cel mai probabil de educaţie şi de atitudine. Să nu uităm că el a fost educat ca să fie un luptător şi asta se vede şi în plan fizic şi clinic.
 
În ceea ce priveşte reintegrarea lui socială, probabil că va fi posibilă, nu imediat ci peste mult timp. Cel mai probabil nu pe un asemenea post pe care lucra până acum. Dar va avea capacitatea de a face cel puţin de o muncă de birou.
 
Dacă e să vorbim de miracole, este miracolul lui personal şi i se datoreaza integral. De altfel studiile arată că 97 % din intervenţiile chirurgicale sau act medical depinde de pacient şi boala lui şi doar 3 % de echipa medicală”, spune Lucian Eva - manager Spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: