Stadion după standarde UEFA, la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de investitori anglo-elveţieni au înaintat Primăriei Iaşi o propunere de parteneriat pentru construirea unui stadion modern, evaluat la 20-25 milioane de euro. "Primăria urmează să

Un grup de investitori anglo-elveţieni au înaintat Primăriei Iaşi o propunere de parteneriat pentru construirea unui stadion modern, evaluat la 20-25 milioane de euro. "Primăria urmează să pună la dispoziţie o suprafaţă de teren, urmând ca firma anglo-elveţiană Eric Epple să asigure atât finanţarea, cât şi construcţia.
Stadionul va fi făcut din prefabricate, aşa încât construcţia va înainta foarte rapid. Complexul va întruni toate standardele UEFA", a declarat primarul Gheorghe Nichita. "Noile stadioane pot găzdui atât competiţii internaţionale, cât şi concerte în aer liber", a mai precizat primarul Iaşiului. Acesta a propus investitorilor două zone, situate în zona Apărătorii Patriei (vestul oraşului) şi, respectiv, Aviaţiei (estul Iaşiului). Primarul a declarat că aşteaptă o propunere concretă din partea investitorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite