Spărgătorii care au încercat să arunce în aer un bancomat din Bucureşti  cu ajutorul unei butelii au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii vor fi cercetaţi pentru tentativă de furt şi distrugere
Hoţii vor fi cercetaţi pentru tentativă de furt şi distrugere

Trei bărbaţi din Bucureşti suspectaţi că pe 20 iulie 2013 au încercat să arunce în aer cu o butelie de aragaz un bancomat din Sectorul 4 au fost arestaţi preventiv. Cei trei au fost ridicaţi joi de poliţiştii bucureşteni, în urma unor percheziţii.

Suspecţii au fost reţinuţi cu ajutorul mascaţilor şi sunt acuzaţi de distrugere şi tentativă de furt.

În noaptea de 20 iulie, în jurul orei 04.20, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că, în holul unei bănci din Sectorul 4, există patru persoane care încearcă să introducă într-un bancomat furtunul unei butelii.

La faţa locului a fost trimis un echipaj al Secţiei 16 Poliţie, însă suspecţii au reuşit să fugă, abandonând butelia la faţa locului. Cei patru ar fi încercat, cu ajutorul buteliei, să umple bancomatul cu gaz şi să îl arunce în aer.

În urma anchetei ce a urmat, poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au reuşit să-i identifice pe hoţi iar joi au descins la adresele celor patru, însă numai trei dintre ei au fost prinşi. În locuinţele acestora au fost găsite cagule, mănuşi, telefoane mobile şi mai multe cartele SIM.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite