Spărgători de bancomate, prinşi în flagrant de poliţişti, după detonarea unui ATM din Ozun. Bărbaţii, bănuiţi că ar fi operat la fel în alte două cazuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Arhiva Adevărul
Imagine: Arhiva Adevărul

Trei bărbaţi din Covasna urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventive după ce au fost prinşi în flagrant vineri dimineaţă după ce au detonat un bancomat din localitatea Ozun.


Cei trei bărbaţi sunt bănuiţi de săvârşirea acestui gen de infracţiuni şi există date cu privire la implicarea acestora şi în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor şi furtul banilor din Poiana Braşov şi Sinaia.

„La data de 20 martie, în jurul orei 04.15, în localitatea Ozun, judeţul Covasna, au fost prinşi în flagrant doi bărbaţi, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii. După producerea deflagraţiei, cei doi ar fi pătruns în incinta unităţii bancare, situată la parterul unui bloc de locuinţe, prin forţarea uşii de acces şi ar fi strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieşit şi încercau să îşi asigure scăparea, au fost prinşi în flagrant de poliţişti”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit poliţiştilor, ulterior, în municipiul Braşov, în incinta unei benzinării, a fost depistat şi un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către şi dinspre localitatea Ozun.
 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite