Sorin Ovidiu Vîntu: Dacă aş vrea să fug de justiţie, "m-aş duce să prind peşte în Caraibe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care acuză probleme cardiace, a emis miercuri un comunicat în care a ţinut să precizeze că nu fuge de justiţie, iar dacă ar face-o nu ar fi într-unul dintre spitalele din România, ci la prins de peşte în Caraibe.

Citiţi şi: Cardiacul Vîntu, pus să explice prezenţa la dosar a unui act medical semnat de un ginecolog

Dacă aş dori să fug de justiţie, nu m-aş refugia într-un spital din România, ci m-aş duce să prind peşte în Caraibe, a declarat  omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, într-un comunicat de presă dat publicităţii astăzi.

Vă asigur că starea mea de sănătate nu are nicio legătură cu acest simulacru de proces. V-aţi obişnuit, probabil, cu indivizi care apar în faţa instanţelor să reclame fie amestecul politicului, fie starea de sănătate. De aceea, nu voi invoca nici amestecul lui Băsescu, nici starea mea de sănătate. Drept urmare, vă asigur că sunt sănătos tun şi bun prieten cu Traian Băsescu, a subliniat Vîntu.

Omul de afaceri a răspuns, astfel, acuzaţiilor aduse într-un editorial apărut în România liberă, în care se susţine că omul de afaceri "se va îmbolnăvi pe 25 ianuarie", dată la care este programat un nou termen al procesului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite