Sorin Oancea nu mai este director general Antena3 / Gâdea preia conducerea postului

Sorin Oancea îşi încheie mandatul de director general la Antena 3. Acesta se va ocupa de proiectele de relansare a posturilor Euforia TV şi Antena 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea în calitate de director executiv, informează Mediafax.

"Sub mandatul său, Antena 3 a devenit una dintre cele mai apreciate televiziuni din România, reuşind, pe lângă creşterea spectaculoasă de audienţă, să fie şi unul dintre cele mai profitabile produse ale Intact Media Group", se precizează în comunicatul remis de companie.

În continuare, conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea, în calitate de director executiv. Mihai Gâdea va continua să realizeze emisiunea "Sinteza zilei" la Antena 3, dar va renunţa la funcţia de director general al postului Antena 2, pe care o deţine de la înfiinţarea televiziunii, din 2007, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Intact.

Sorin Oancea va prelua de la 1 iunie funcţia de vicepreşedinte al Grivco Group.

"Din această poziţie, Sorin Oancea se va ocupa de câteva proiecte strategice pentru business-ul de media al grupului care i-au fost încredinţate tocmai datorită calităţilor manageriale dovedite în ultimii ani. Într-o primă etapă, Sorin Oancea va coordona proiectul de reformatare şi relansare a posturilor de televiziune Euforia TV şi Antena 2", se precizează în comunicat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările