Sindicatul Europol: după tiparul Duduianu, poliţişti de frontieră au fost trimişi bodyguarzi pentru rudele lui Marcel Vela

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Poliţia de Frontieră
FOTO Poliţia de Frontieră

Zeci de poliţişti de frontieră din judeţele Timiş şi Mehedinţi au fost trimişi în „misiune” în noaptea, cât şi în ziua votării, în oraşele şi comunele din judeţul Caraş-Severin din dispoziţia secretarului de stat în MAI. În jur de 40 de colegi au fost anunţaţi cu 3 ore înainte că trebuie să meargă în misiune în alt judeţ, fără a li se spune clar din ce motiv, susţin într-o postare pe Facebook reprezentaţii Sindicatului Europol.

„Asistăm la o situaţie fără precedent, când forţe de ordine din alte judeţe sunt trimise să execute o comandă politică chiar în localităţile unde cei apropiaţi ministrului de interne, ginerele şi fiica partenerei de viaţă ai lui Vela, au candidat la funcţia de primar, vorbim aici de localităţile Armeniş şi Caransebeş, cât şi în alte localităţi din acest judeţ, precum Oţelu Roşu, Berzasca, Moldova Nouă sau Oraviţa, unde şi ministrul Vela a candidat pentru un post de consilier judeţean.

Colegii noştri au fost trimişi carne de tun, unii după tura de noapte, iar alţii după alte misiuni executate, fiind situaţii în care aceştia au efectuat şi 36 ore de muncă într-un interval de 48 de ore, fără a se ţine cont niciun minut de refacerea capacităţii de muncă sau de oboseala acumulată. Practic, s-a călcat peste cadavre pentru ca factorul politic să fie triumfător în judeţul în care ministrul de interne îşi are originile. Nu ne rămâne decât să ne aşteptăm ca la alegerile următoare, poliţiştii să primească misiune direct de la partid, în funcţie de interesele celor care candidează, iar această desfăşurare de forţe am văzut-o în ultimul timp doar la priveghiul liderului Duduienilor, Emi Pian”, arată sindicaliştii în postare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite