Simona Halep şi Ionuţ Budişteanu, printre noii ambasadori ai turismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a organizat luni, la Palatul Victoria, ceremonia de înmânare a paşapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului românesc, respectiv Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu şi Ionuţ Budişteanu.

La acţiunea care face parte din proiectul „România promovată prin valori”, iniţiat de către Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, a asistat şi premierul Victor Ponta.

„Vreau să mulţumesc României şi tuturor românilor pentru acest titlu. Sunt un produs 100% românesc în sport. O să rămân în România totdeauna şi o să dau tot ce pot pentru români”, a declarat Simona Halep, potrivit Mediafax.

La rândul său, Mihai Covaliu a declarat că noua titulatură reprezintă o onoare pentru el. „Este şi o mare responsabilitate, de care ne vom achita în continuare, cum am facut-o şi până acum", a spus şi Mihai Covaliu.

„Acest act mă va ajuta foarte mult în călătoriile mele, pentru că intenţionez să joc încă mulţi ani de acum încolo”, a declarat şi Horia Tecău.

„E un mesaj extraordinar pe care îl dau oamenilor tineri din România că poţi să ai succes şi poţi să nu uiţi ţara din care provii şi poţi chiar să te mândreşti cu ea. Eu cred că pentru toţi românii, oricare dintre cei şase noi ambasadori reprezintă un model extraordinar”, a afirmat prim-ministrul în cadrul ceremoniei de înmânare a paşapoartelor diplomatice noilor ambasadori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite