Silaghi: „Dacă Băsescu nu avea motiv să refuze numirea mea, DNA i-a oferit motivul perfect“

Silaghi: „Dacă
Băsescu nu avea motiv să refuze numirea mea, DNA i-a oferit motivul perfect“

Deputatul PNL Ovidiu Silaghi FOTO Adevărul

Deputatul PNL Ovidiu Silaghi susţine că este nevinovat şi insistă că nu a cerut şi nu a primit niciodată foloase necuvenite de la omul de afaceri Nelu Iordache, nici nu a influenţat şi nu a intervenit în vreun fel în privinţa executării plăţilor din contractul Arad-Nădlac.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu am influenţat şi nu am intervenit în niciun fel în împiedicarea rezilierii contractului Arad-Nădlac deţinut de firmele domnului Nelu Iordache. Nu am cerut şi nu am primit niciodată foloase necuvenite (bani sau alte bunuri şi servicii) de la Nelu Iordache sau de la vreunul din interpuşii săi, în niciun scop şi nu am intervenit în executarea sau neexecutarea plăţilor din acest contract sau oricare altul“, afirmă Silaghi, într-un comunicat remis Mediafax.

Totodată, el susţine că este nevinovat, iar dosarul său este rezultatul unei „manevre politice a lui Traian Băsescu“.

„Nu pot să nu remarc coincidenţa apariţiei acestui referat, precum şi invitarea mea la DNA pentru audieri pe 21 august 2013, în preajma declaratei zile a deciziei numirii mele de către preşedintele Traian Băsescu în propusa calitate de ministru al Transporturilor. De asemenea, nu pot să nu observ faptul că acest referat a apărut după ce încercarea ANI de a mă declara incompatibil a eşuat“, afirmă deputatul liberal.

„Tot în seria coincidenţelor“, mai spune el, „se încadrează şi discursul preşedintelui Traian Băsescu din 22 iulie 2013, în care explică faptul că nu doreşte să mă numească la conducerea Ministerului Transporturilor. Doar că în acel discurs nu găsise încă motivul pentru a mă numi, iar acum DNA i-a oferit motivul perfect“, mai spune liberalul.

În încheiere, Silaghi precizează că şi-a retras candidatura pentru funcţia de ministru şi va cere PNL să facă o nouă nominalizare.

Materiale pe aceeaşi temă:

Ponta: „Silaghi şi-a retras candidatura pentru funcţia de ministru. Nici nu ştia pentru ce a fost citat la DNA“

UPDATE DNA cere începerea urmăririi penale pentru deputatul Ovidiu Silaghi, acuzat că a luat mită 200.000 de euro

 

UPDATE DNA cere începerea urmăririi penale pentru deputatul Ovidiu Silaghi, acuzat că a luat mită 200.000 de euro

Citeste mai mult: adev.ro/mrs3e7
UPDATE DNA cere începerea urmăririi penale pentru deputatul Ovidiu Silaghi, acuzat că a luat mită 200.000 de euro

Citeste mai mult: adev.ro/mrs3e7

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: