Sibiul, în Top World Adventures

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibiul a fost plasat de site-ul Top World Adventures (www.topworld.com) pe locul doi, în topul celor mai interesante destinaţii turistice din România, a anunţat, ieri, primarul Klaus

Sibiul a fost plasat de site-ul Top World Adventures (www.topworld.com) pe locul doi, în topul celor mai interesante destinaţii turistice din România, a anunţat, ieri, primarul Klaus Johannis.
Clasamentul s-a făcut în urma unor analize a cererii şi ofertei turistice europene şi a ofertei oficiilor naţionale de turism. Prima destinaţie a României a fost nominalizată Delta Dunării, în timp ce destinaţii cunoscute de turiştii străini, ca Sighişoara, Castelul Bran, Castelul Peleş, mănăstirile din Bucovina, bisericile din Maramureş, cimitirul de la Săpânţa, vulcanii noroioşi şi peşterile au fost surclasate de Sibiu, care va fi "Capitala Culturală Europeană" a anului 2007. Anul viitor, Sibiul se pregăteşte să primească peste un milion de turişti. Primăria şi Asociaţia Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007 au decis, împreună cu reprezentanţii Top World Adventures, să facă schimb de linkuri şi de logo-uri pentru un mai bun acces la informaţiile despre destinaţia turistică Sibiu. Site-ul Top World Adventures are ca scop prezentarea celor mai importante locaţii turistice din întreaga lume, în prezent acoperind un număr de 50 de ţări din Europa, Asia, America, Africa şi Oceania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite