Shakira va sta patru zile la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"I'll tell you why my hips don't lie", acesta este mesajul pe care Shakira l-a transmis ieri fanilor de la Timişoara. La concertul său, care va avea loc în 17 iulie pe stadionul "Dan

"I'll tell you why my hips don't lie", acesta este mesajul pe care Shakira l-a transmis ieri fanilor de la Timişoara. La concertul său, care va avea loc în 17 iulie pe stadionul "Dan Păltinişanu", sunt aşteptaţi în jur de 30.000 de spectatori. Aceştia vor avea acces şi pe gazon, care va fi protejat împotriva eventualelor deteriorări. Organizatorii au anunţat că Shakira are dreptul de a alege artistul sau trupa din România care va cânta în deschiderea concertului. Va fi probabil pentru prima dată când vecinii din Serbia sau din Ungaria vor veni la Timişoara, pentru că acesta este primul concert de anvergură care se ţine în oraşul de pe Bega.
Shakira va sta la Timişoara patru zile, dar organizatorii păstrează secret locul în care va locui şi care este ales de impresari. Desfăşurarea de forţe pentru organizarea concertului va fi impresionantă. Vedeta va fi însoţită de 17 tiruri şi autocare de echipamente, iar peste o sută de persoane fac parte din echipa ei. Conform unui studiu recent făcut de o firmă de telefonie mobilă, Shakira este vedeta internaţională numărul unu pe care românii doresc să o vadă într-un concert. Concertul începe în 17 iulie de la ora 20.00, iar fanii pot alege să cumpere deja bilete de 600.000 de lei, 800.000 de lei, un milion de lei sau un milion cinci sute de mii de lei, deocamdată numai în sistem on-line, la www.myticket.ro. După data de 15 iunie, biletele vor fi disponibile şi prin canalele de distribuţie obişnuite. Concertul de la Timişoara este organizat în avanpremiera unui turneu mondial, prin care Shakira îşi promovează ultimele albume - "Fijacion Oral, Vol. 1" şi "Oral Fixation, Vol. 2". Din primăvară, hitul artistei, "Hips Don't Lie", conduce în topurile Billboard din SUA, America Latină şi Europa.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite