Sergiu Nicolaescu, în stare gravă la spital. Regizorul este internat pentru o afecţiune digestivă cronică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Nicolaescu   FOTO Adevarul
Sergiu Nicolaescu   FOTO Adevarul

Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Elias din Capitală pentru o afecţiune digestivă cronică şi în acest moment nu este luată în calcul o intervenţie chirurgicală, regizorul primind tratament medicamentos, informează, joi, conducerea unităţii sanitare.

UPDATE 10.40 „Sergiu Nicolaescu este internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru o afecţiune digestivă cronică cunoscută. În urma investigaţiilor efectuate s-a decis iniţierea tratamentului medicamentos corespunzator", a precizat sursa citată.

Potrivit conducerii unităţii sanitare, pentru moment nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

Regizorul s-a simţit rău mai multe zile şi a fost dus de prieteni la spitalul Elias. Acesta este internat la Secţia de Chirurgie, informează Antena 1.

Medicii spun că cineastul se află în stare stabilă, însă va rămâne internat la Spitalul Elias încă cel puţin 24 de ore.

În urmă cu câteva zile, regizorul în vârstă de 82 de ani a alunecat pe gheaţă şi a căzut pe spate în timp ce se îndrepta spre garajul casei sale din Bucureşti. În urma căzăturii, cineastul s-a ales cu mai multe coaste rupte.
 

"Am alunecat şi am căzut pe gheaţă, atunci când voiam să merg spre garaj! Am căzut pe spate şi mi-am rupt câteva coaste, dar nu-mi fac griji, pentru că nu este prima dată când mi se întâmplă. Acum trebuie să stau în pat până se lipesc la loc, pentru că se ştie că se refac mai greu!", a declarat regizorul.

Potrivit Pro TV, starea de sănătate a regizorului s-a înrăutăţit în ultimele zile, aşa că a fost internat din nou miercuri seară. Medicii, care îi vor face o serie de analize fostului senator, spun că poate fi vorba fie de o acumulare de lichid în plămâni, fie una dintre coastele rupte i-a penetrat unul dintre plămâni.

La finalul mandatului său de senator, Sergiu Nicolaescu a adresat un mesaj emoţionant de la tribuna Senatului: „Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite