UPDATE Sergiu Nicolaescu a murit. Trupul său va fi incinerat sâmbătă, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Nicolaescu a murit joi, 3 ianuarie, în urma unor complicaţii respiratorii grave
Sergiu Nicolaescu a murit joi, 3 ianuarie, în urma unor complicaţii respiratorii grave

Administraţia Cimitirelor din Bucureşti a confirmat faptul că trupul neînsufleţit al regizorului şi omului politic, Sergiu Nicolaescu, va fi incinerat sâmbătă, 5 ianuarie, la ora 12, la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Capitală.

UPDATE 17:39 Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu va fi depus vineri, la ora 12.00, la Cercul Militar Naţional, unde oamenii se pot duce pentru a-şi lua rămas bun de la „căpitanul Moldovan”.

Reprezentanţii Administraţiei Cimitirelor din Bucureşti au confirmat că trupul lui Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sâmbătă dimineaţă, la ora 12, la Crematoriul din Vitan Bârzeşti. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, cererea a fost depusă de către familia regizorului, menţionând că aceasta este ultima sa dorinţă. 

Datorită acestei decizii, cineastul nu poate avea parte de o slujbă religioasă.

"Trupul trebuie să se întoarcă în pământ, de asta se face înmormântare. Ca preot, eu nu pot merge să fac slujbă pentru cei incineraţi. Nu sunt de acord cu incinerarea nici ca preot, nici ca om. Fiecare alege ce i se întâmplă. Este păcatul lui pe care şi-l asumă. Biserica nu impune, dar sperăm să ţină cont", a declaratPreotul Valentin Fotescu a declarat pentru România TV.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite