Mircea Albulescu, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Va fi în viaţă prin milioanele de oameni care i-au văzut filmele“

Mircea Albulescu, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Va fi în viaţă prin milioanele de oameni care i-au văzut filmele“

Sergiu Nicolaescu a murit la Spitalul Elias, deşi a trecut cu bine de o operaţie.

Regizorul şi actorul Sergiu Nicolaescu a murit în această dimineaţă la Spitalul Elias. Aceasta avea de 82 de ani şi decesul a survenit în urma unor complicaţii la plămâni. Actriţă Florina Cercel a spus că Nicolaescu a fost un om iubit şi respectat de toţi actorii, iar Mircea Albulescu a afirmat că s-a dus alături de alţi mari actori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa a vorbit despre viaţa şi întâlnirile sale cu marele regizor şi a declarat că singurul ei regret a fost că nu a obţinut un rol în filmele lui Sergiu Nicoalescu. „Noi, actriţele, am fost mai puţin băgate în seamă, dar asta nu din misoginism, ci pentru că aşa erau filmele lui, aşa le gândea“, a declarat Florina Cercel pentru Realitatea TV.

„Ar fi fost o onoare pentru mine ca Segiu să găsească şi un rol pentru mine“, a mai afirmat actriţa. Ea a mai apreciat contribuţia senatorului Nicolaescu în domeniul culturii, unde, după cum a spus, lucrurile se mişcă greu.  

Actorul Mircea Albulescu a declarat că Sergiu Nicolaescu a fost învins de moarte, dar va continua să trăiască în memoria oamenilor care i-au văzut filmele. „A plecat cu puţin înaintea mea, dar s-a alăturat lui Amza Pellea şi celorlalţi actori cu care a avut atâtea împreună“, a mai spus Albulescu. 

Valentin Teodosiu a afirmat că era optimist că Sergiu Nicolaescu va fi bine după operaţie. „Azi-noapte, am visat că îl sunam, voiam să-i vorbesc, să-i urez sănătate, că a trecut cu bine peste operaţie, dar, uite, asta nu s-a întâmplat.“

Ultimele 48 de ore au fost decisive în evoluţia sănătăţii actorului, după cum se arată în comunicatul remis de Spitalul Elias. Actorul a murit la ora 8.20.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările