Sergiu Băhăian, prins cu minciuna la detector

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Băhăian, acuzat de instigare la uciderea a trei persoane,  nu a recunoscut acuzaţiile criminaliştilor, dar a fost prins la detectorul de minciuni, pe care l-a picat cu „brio”.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Sergiu Băhăian, alături de complicii săi Valentin Şlepac, Adrian Grigoraş, Edward-Marian Mărculescu, Dan-Liviu Iovan şi George - Florian Oprea, inculpaţi pentru înşelăciuni de 650.000 de euro în dauna unor societăţi de leasing. De asemenea, ei au fost deferiţi justiţiei pentru omor şi instigare la omor deosebit de grav.

Mai citeşte şi:

Băhăian, demascat de poligraf

La 28 mai 2010, Sergiu Băhăian a fost adus la proba cu detectorul de minciuni şi a negat că ar fi comandat cele trei crime. „Comportamentul subiectului, pe timpul examinării, a fost cel caracteristic persoanelor care încearcă disimularea adevărului", au notat specialiştii. Procurorii susţin că Băhăian voia „să scape" de cei trei, administratori în societăţile folosite pentru escrocherii, pentru ca aceştia să nu-l denunţe în timpul anchetei.

Principalii săi locotenenţi, Valentin Şlepac şi Adrian Grigoraş, au recunoscut la DIICOT că la instigarea lui Sergiu Băhăian i-au omorât pe Leonte Emilian - lovit cu ciocanul în cap şi aruncat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, pe Ionel Ulezu - drogat cu pastile Diazepam şi îngropat de viu, şi pe Petrică Captalan - lovit în cap cu o bâtă de baseball şi îngropat de viu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite