Criză în Justiţie. Sediul Ministerului Justiţiei, atacat cu ouă luni dimineaţă. „Spectacol“ în faţa instituţiei FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câteva persoane aruncă cu
ouă în sediul Ministerului Justitiei în semn de protest faţă de modificările aduse legilor justitiei de către
coaliţia de guvernare prin OUG 7, în Bucuresti. FOTO Inquam
Photos / Liviu Florin Albei
Câteva persoane aruncă cu ouă în sediul Ministerului Justitiei în semn de protest faţă de modificările aduse legilor justitiei de către coaliţia de guvernare prin OUG 7, în Bucuresti. FOTO Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Sediul Ministerului Justiţiei a fost atacat cu ouă luni dimineaţă de mai mulţi protestatari, printre care s-au aflat Cristian Mihai Dide şi Marian Moroşanu, cunoscut ca Marian „Ceauşescu“.

GALERIE FOTO

Acesta este al treilea incident în ultimele săptămâni, în care sediul ministerului condus de Tudorel Toader este ţinta unor astfel de atacuri, după ce aceiaşi protestatari au aruncat cu vopsea roşie pe scări, iar în urmă cu câteva zile au aruncat cu ketchup pe clădire şi cu muştar pe o maşină care aparţine Ministerului Justiţiei.

Protestatarii au adus în faţa insitituţiei şi o maşină pe care era agăţat un banner cu un mesaj împotriva lui Tudorel Toader, dar şi două „momâi“ cu chipurile lui Tudorel Toader şi Călin Popescu Tăriceanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite