Sebastian Ghiţă: „Vîntu a spus că mă va chinui, că-mi va distruge prietenii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiţă, s-a prezentat vineri în faţa instanţei Judecătoriei Sectorului 1, acolo unde a dat declaraţii în dosarul în care Vîntu şi Ilie Ion Cezar sunt acuzaţi că l-ar fi şantajat.

Ghiţă a precizat, în faţa judecătorilor, că cei doi inculpaţi au pus multă presiune pe el, fiind ameninţat cu moartea. El a adăugat că Sorin Ovidiu Vîntu era când împăciuitor şi calm, când agresivşi ameninţător. „Am avut multe discuţii cu Sorin Ovidiu Vîntu legate de contractul pe care l-am semnat, în cadrul acestor discuţii el fiind fie împăcuitor şi calm, fie agresiv şi ameninţător. SOV şi Ion Ilie Cezar au continuat să insiste să-mi ceară acei bani deşi eu le-am spus că n-au de ce să o facă. Iniţial, Sorin Ovidiu Vîntu a cerut ca banii să fie plătiţi pe 14, dar eu am reuşit să ocolesc situaţia explicând că pe 15 a lunii trebuie făcute plăţile în companie, astfel că nu aveam bani. I-am spus lui Ilie Cezar că nu este normal să insiste cu acei bani, că simt că sunt presat şi că ar fi mai bine să vorbească cu Sorin Ovidiu Vîntu să înceteze. Se pare că acesta n-a reuşit. Ilie Cezar a venit la mine să mă anunţe că se apropie termenul şi că trebuie să dau banii. Am luat la mine 200.000 de euro şi am fost să mă întâlnescu cu ei. La întâlnire, Sorin Ovidiu Vîntu nu a avut un ton prea elegant faţă de mine, iar eu am încercat să-i spun că nu vreau ca el să ia banii, context în care a refuzat şi m-a ameninţat iar. Am fost ameninţat şi nevoit să-mi duc pază acasă, iar timp de o lună soţia şi copilul meu nu au ieşit din casă. Situaţia mea este deteriorată, iar Sorin Ovidiu Vîntu a şi spus că mă va chinui, că-mi va crea probleme, că-mi va distruge prietenii", a spus Ghiţă.

Managerul Realitatea TV a mai povestit şi faptul că lui Vîntu nu îi era frică de nimic, ajungând să-l ameninţe şi pe adjunctul şefului Poliţiei Capitalei. Ghiţă a afirmat că a rămas surprins că acesta nu s-a sesizat la tonul folosit de Sorin Ovidiu Vîntu, anunţă Mediafax. „Am dat numeroase explicaţii poliţiştilor pentru lămurirea situaţiei. Vreau să menţionez că la acel moment Sorin Ovidiu Vîntu a vorbit urât şi cu mine şi cu domnul Marinescu, iar eu nu înţeleg de ce acesta din urmă nu s-a sesizat la ameninţările lui Vîntu. M-a surprins când am văzut că Marinescu nu s-a sesizat la tonul folosit de Sorin Ovidiu Vîntu faţă de el. Sorin Ovidiu Vîntu l-a ameninţat şi pe el", a precizat acesta.

Sebastian Ghiţă a menţionat şi suma pe care a investit-o în Realitatea TV, spunând că a adus „aproximativ 15 milioane de euro de la Asesoft la Realitatea".

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite