Sebastian Ghiţă, „beţie patriotică“ în ultimele zile de imunitate parlamentară: „A sosit ziua dreptăţii, ziua sfântă a libertăţii“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Sebastian Ghiţă (ex-PSD) a sărbătorit duminică seară înfrângerea în alegeri a partidului său, PRU, care a obţinut un scor modest şi nu a intrat în Parlament, cântând „Noi suntem români”. Ghiţă va rămâne fără imunitate parlamentară. El este cercetat în mai multe dosare de corupţie, iar în luna martie colegii săi au votat împotriva avizului de arestare preventivă.

Liderii Partidului România Unită, Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă, au cântat aseară „Noi suntem români”, la o petrecere, potrivit unei  înregistrări publicate pe facebook de jurnalistul Mihai Munteanu.

PRU a ratat intrarea în Parlament şi a obţinut un scor modest sub 3%. Sebastian Ghiţă, unul dintre adversarii vehemenţi ai DNA, este cercetat şi judecat în mai multe dosare. La finalul mandatului de deputat el va rămâne fără imunitate parlamentară. În cazul său, plenul Camerei a respins, în martie 2016, cererea DNA privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiţă, cercetat pentru mai multe infracţiuni de corupţie.
. Jurnalistul Mihai Munteanu a publicat filmul cu Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă cu comentariul „Beţia patriotică de azi-noapte #RepublicaLor” şi a dat un link către un articol publicat pe site-ul Rise Project.

„Republica lor: Partidul România Unită prin mită”

„Spun că-şi apără ţara, dar i-au faultat bugetul şi legile. L-au confiscat pe Vlad Ţepeş, dar promit amnistie penală de când au intrat în vizorul DNA. Îl iubesc pe Dumnezeu, dar îi urăsc pe refugiaţii de război, Occidentul sau minorităţile de orice fel. Ei sunt Partidul România Unită (PRU). Adică, Sebastian Ghiţă, oligarh. Şi Bogdan Diaconu, naţionalist. Îi leagă afaceri vechi despre care nu vorbesc la televizor. Şi Victor Ponta”. Este vorba de articolul: „Republica lor: Partidul România Unită prin mită”.

https://www.facebook.com/mihaizmunteanu/videos/1192471387456833/

„Curaj români, nu o să mai pierdem niciodată!””

Potrivit înregistrării video, Diaconu şi Ghiţă cântă Noi suntem români. „A sosit ziua dreptăţii/
Ziua sfântă a libertăţii/ Tot românul veseleşte/ Romania întinereşte/ Noi suntem români/ Noi suntem români/ Noi suntem aici/ În veci stăpâni/”. „Curaj români, nu o să mai pierdem niciodată!”, strigă Ghiţă, la finalul înregistrării.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite