Răzvan Ciobanu a murit. Creatorul de modă a trecut prin mai multe momente de cumpănă în ultimii ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Ciobanu, care a murit într-un accident rutier la vârsta de 43 de ani, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de modă din România, lucrând în domeniu încă din adolescenţă. În ultimii ani, designerul a fost implicat în mai multe scandaluri.

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa în a doua zi de Paşte într-un grav accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Săcele, judeţul Constanţa. Creatorul de modă se afla la volanul unui Range Rover şi, spun poliţiştii, din cauza neatenţiei a pierdut controlul asupra maşinii. 

Bolidul a părăsit partea carosabilă, apoi a mai rulat 850 de metri până s-a izbit de mai mulţi copaci. În urma impactului, victima a fost aruncată din maşină, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit Răzvan Ciobanu au fost găsite două cărţi de identitate. 

La 19 ani avea prima prezentare de modă

Răzvan Ciobanu s-a născut pe 28 ianuarie 1976 şi a avut prima prezentare la vârsta de 19 ani. În cariera sa a participat la mai multe prezentări de modă internaţionale. În 2007, el a participat alături de Irina Schrotter şi de alţi designeri din întreaga lume la expoziţia The Train, desfăşurată la New York.

Timp de doi ani, Răzvan Ciobanu a locuit în străinătate, unde a colaborat cu branduri cunoscute, între care Lowe, Armand Basi, Westwood şi o divizie Zara. Printre cele mai cunoscute şi apreciate colecţii ale sale se numără „Rochia“, care conţine 70 de rochii de seară, şi „Preciouss“, care gravitează în jurul sexualităţii. 

Răzvan Ciobanu a făcut parte din juriul emisiunii „Bravo, ai stil!“, difuzată de Kanal D, precizând că a fost singurul proiect TV din care şi-a dorit să facă parte, însă a anunţat în 2018 că se retrage pentru a se dedica total business-ului său. 

Răzvan Ciobanu: „Sunt snob, talentat, inteligent“

Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual. „N-am vrut să-mi trăiesc viaţa într-un mod nefiresc, ascunzându-mă sau inventând poveşti despre mine. Nu voiam să pun în pericol băieţii cu care am ieşit. Decât să fiu urmărit, să se presupună, să se bârfească“, mărturisea designerul în urmă cu mai mulţi ani.

În trecut, Răzvan Ciobanu a mărturisit că a încercat cocaină din curiozitate: „Eu n-am ştiut altceva decât munca şi casa. Era normal să erup cumva. Această perioadă a mea a fost la 32 de ani. Suntem tentaţi să încercăm diverse lucruri, dar eu muncind de la 13 ani, nu m-am gândit decât la rochiile mele şi unde voiam să ajung. Până la 30 de ani, n-am băut un pahar de whisky. S-a întâmplat la vârsta nepotrivită. Curiozitatea... tot timpul mă întrebam cum e“.

Răzvan Ciobanu nu considera că are un stil de viaţă extravagant sau exagerat, susţinând că singurele lui slăbiciuni sunt hainele şi pantofii. „Sunt snob, talentat, inteligent“, aşa se caracteriza Răzvan Ciobanu. 

Bătut de iubit şi acuzat de prieteni

În ultimii ani, creatorul de modă a trecut prin mai multe momente de cumpănă care au stârnit controverse. El a fost acuzat că a furat un ceas foarte scump din casa celui care i-a fost prieten aproape opt ani. De asemenea, a fost acuzat că are datorii de mii de euro către prieteni şi că ar fi în faliment. 

În plus, Răzvan Ciobanu a recunoscut în 2018 că a fost bătut de fostul său iubit, cu care a fost într-o relaţie timp de cinci ani. Creatorul de modă a spus la vremea respectivă că fostul său prieten l-a lovit în cap cu un scaun de metal astfel că a ajuns la medic pentru îngrijiri. 

„Droguri pentru VIP-uri“

Tot în 2018, Răzvan Ciobanu a fost considerat suspect într-un dosar instumentat de DIICOT, în care mai multe persoane au fost acuzate de trafic de droguri de mare risc.

În acelaşi dosar, cunoscut sub denumirea „Droguri pentru VIP-uri”, au fost consideraţi suspecţi cântăreţul de manele Elis Armeanca, Carmin Ionescu, fiul liderului trupei Direcţia 5, Marian Ionescu. 

„Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aş deţine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viaţă. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Şi sunt genul de om care învaţă din greşelile trecutului“, a scris la vremea respectivă Ciobanu pe contul său de Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă:

FOTO VIDEO Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Poliţia confirmă că Răzvan Ciobanu era singur în maşină şi exclude ipoteza sinuciderii. Bărbatul nu purta centură de siguranţă

 

Noi detalii în cazul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de modă la intrarea în Săcele şi cui aparţinea maşina

 

UPDATE Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu. De ce a fost aruncat din maşină

 

VIDEO Cât de sigură la accident este în mod normal maşina în care a murit Răzvan Ciobanu

 

Ultima postare a designerului Răzvan Ciobanu, care a murit într-un accident auto FOTO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite