Scandalul poliţistului pedofil. Marian Godină şi Traian Berbeceanu, solidari cu şeful Serviciului Omoruri, somat de ministrul de Interne să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştul Marian Godină şi fostul şef al BCCOA Alba Iulia, Traian Berbeceanu, s-au  declarat solidari cu şeful Serviciului Omoruri, din Poliţia Capitalei, comisarul-şef  Radu Gavriş, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan, căruia ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a cerut „să facă pasul înapoi“.

UPDATE Şi Traian Berbeceanu şi-a declarat solidaritatea cu Radu Graviş. Într-o postare pe Facebook, Berbeceanu arată: "Am ales să îmi exprim susţinerea pentru un poliţist de excepţie, pentru un profesionist desăvârşit!

Am ales să îmi exprim dezacordul faţă de o decizie strâmbă, nesusţinută de argumente, fără legatură cu activitatea exemplară a colegului meu!"

Vă sunt alături, domnule comisar Radu Gavriş!"

Ştirea iniţială

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, poliţistul Marian Godină îl susţine pe Radu Gavriş, „un om pe care cineva doreşte să îl demită“, pentru că „şi-a permis să vorbească“.

„Mă bucură enorm încrederea pe care mi-o arătaţi, trimiţându-mi sute de mesaje în care mă îndemnaţi sau mă întrebaţi ce putem face pentru şeful Servicului Omoruri. Aşa cum v-am mai spus, eu nu sunt lider de sindicat şi nici nu îmi doresc să fiu, dar se pare că notorietatea vine la pachet cu o responabilitate de care mi-ar fi jenă să fug. Aşa că voi face tot ce ţine de mine pentru susţinerea şefului Serviciului Omoruri, un om pe care cineva doreşte să îl demită, din motive pe care le ştim cu toţii. Şi-a permis să vorbească. "Decapitarea" acestuia ar însemna "decapitarea" oricui îsi permite să iasă din rând, aşa cum se întâmpla în vremuri nu de mult apuse. Nu trebuie să permitem asta.

În primul rând trebuie să rămânem calmi şi, cel mai important, să acţionăm LEGAL, încadrându-ne perfect în regulamentele şi statutul pe care îl avem. Cel mai important e să vorbim liber, să ne arătăm revolta şi să demonstrăm că nu mai suntem vechii obedienţi cu "am înţeles, să trăiţi!". Un poliţist care poartă armă, nu poate cunoaşte cuvântul "teamă", mai ales teama de a vorbi.

Un prim semnal pentru cei care cred că sunt la conducerea unei turme de oi, ar fi acela de a vedea că suntem foarte mulţi care îl susţin pe dl Radu Gavriş.

Vă invit pe toţi, chiar şi cei care nu sunt poliţişti, să ne punem poza de profil a domnului comisar Gavriş.

Şi în caz că nu ştiaţi, vă spun eu acum: veţi mai schimba poate zeci de miniştri de interne, şi voi tot poliţişti veţi fi! Uniţi suntem puternici, dezbinaţi suntem neica-nimeni!“, a scris Marian Godină.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite